shawn micheals
Rpg Karakter : Shawn Micheals Mesaj Sayısı : 25 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: shawn micheals randy ortonla ecw kemeri maçı ister Salı Ocak 19, 2010 5:23 pm | |
| resim koyamadım özür :'( ve shawn micheals gelir ve deri ben bir maç istiyorum ama 1 saniye beklemeden hmn tedy longe gelir ve ne maçı sitiyorsun der e shawn michaels derki ecw champion ve konuşurken hala ve bi anda randy orton gelir ve ben kabul etcekmi der içinden shawn michaels ve ardından kavga çıkar ve bir swt chin music gelir ve sevinirken hmn kalkıp rko yapar ve artık maçın olucağı gmlere kamıştır beyendinizmi | |
|
EDGE
Rpg Karakter : Edge Mesaj Sayısı : 21 Reputation : 4 Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: shawn micheals randy ortonla ecw kemeri maçı ister Salı Ocak 19, 2010 5:43 pm | |
| iyide bu rpg de teddy long yokki farklı gmler var | |
|
RandyOrton
Rpg Karakter : Randy Orton Mesaj Sayısı : 31 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: shawn micheals randy ortonla ecw kemeri maçı ister Salı Ocak 19, 2010 5:49 pm | |
| bu maç olamaz hep farklı branddayız yaparsak arkadaşlık yaparız hem 1 rakip yeter bana kemerde | |
|
MVP Süper Moderatör
Rpg Karakter : MVP Mesaj Sayısı : 64 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 01/01/10
| |
Undertaker
Rpg Karakter : Undertaker Mesaj Sayısı : 23 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: shawn micheals randy ortonla ecw kemeri maçı ister Salı Ocak 19, 2010 8:53 pm | |
| | |
|